Rondleiding

Op deze pagina willen wij u als nog onbekende klant van RB AUTOPLAZA B.V. een idee geven hoe ons bedrijf eruit ziet. Hieronder staan enkele foto’s met tekst en uitleg zodat u een goed beeld heeft waar u terecht komt.

_MG_1845web _MG_1858bew _MG_1843bew

Klik hier voor een rondleiding door het bedrijf

RB Autoplaza is een Autobedrijf in Alphen aan den Rijn, wij  hebben een zeer ruime showroom van in totaal 2000 vierkante meter, van de ongeveer 100 auto’s staan er altijd 80 binnen opgesteld onder goede verlichting en met veel ruimte om de auto heen zodat u de auto rondom goed kunt controleren / bekijken / uitproberen. Iedere auto is binnen 10 minuten gereed voor een proefrit!

_MG_1840bew _MG_1856bew

 

Verder hopen wij aan de hand van alle informatie op onze internet site dat u verder geïnteresseerd bent geworden om een bezoek aan ons bedrijf te brengen, Wij werken niet opgedrongen en u kunt in alle rust onder het genot van heerlijke koffie rustig uw nieuwe auto bekijken en mochten er vragen ontstaan zullen wij deze in goede orde beantwoorden, en mochten wij het antwoord niet weten gaan wij opzoek naar het antwoord!

Tot ziens bij

RB AUTOPLAZA B.V., Al meer dan 30 jaar een begrip in de regio

rbautoplaza-pand

 

rbautoplaza-pand voorkant

Spring naar toolbar