Aanbod

Home  av.png  Aanbod   av.png   Dodge W300 Showcar / Unieke specs / Inruil Boot / 1979 ! ! !

Dodge W300 Showcar / Unieke specs / Inruil Boot / 1979 ! ! !

€ 27.950


Kenteken VKT63F
Tellerstand 9.600 KM
Bouwjaar 30-06-1979
Vermogen 170 PK
Brandstof
Transmissie Automaat
BTW/Marge Marge
APK 15-06-2025

Ontdek de ultieme droomauto: de Dodge W300 met adembenemende 6.0 liter V8!

Deze unieke schoonheid is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een onweerstaanbare verleiding voor autoliefhebbers. Met zijn krachtige 6.0 liter V8-motor laat hij ieders mannenhart sneller kloppen.

Deze auto is meer dan alleen een prachtig design. Hij is volledig body-off gerestaureerd, met zorg en vakmanschap tot in de kleinste details. Elk aspect van deze auto is verbeterd en geüpgraded om de ultieme rijervaring te garanderen.
Maar dat is nog niet alles! De motor is volledig vernieuwd met een nieuwe ketting, tuimelaars en nog veel meer. Bovendien is deze beauty uitgerust met 2x LPG-tanks onderbouw, zodat je zuinig kunt rijden. en heeft een indrukwekkende geschiedenis als voormalig Croatische brandweerauto.

Met een geldige APK tot 2025 en volledig turn-key ready, kun je direct genieten van deze parel op wielen. Bovendien biedt dit voertuig vele voordelen, zoals een wegenbelasting van slechts 10 euro en een verzekering die nagenoeg nihil is. Het rijden op gas maakt het niet alleen voordelig, maar het zorgt ook voor een waardevaste investering!

Naast al deze voordelen zul je ook veel bewonderende blikken ontvangen wanneer je met dit voertuig voorbij rijdt. Vertrouw ons, duimpjes gaan omhoog en ogen zullen niet van jouw nieuwe aanwinst kunnen afblijven!

Wacht niet te lang, want deze unieke aanbieding komt maar één keer voorbij. Grijp nu je kans om deze opwindende machine te bezitten en te genieten van de ultieme rijervaring.

Komt u gerust kijken, dit zal zeer zeker niet tegen vallen.

Inruil Auto / Boot / Oldtimer is welkom !

RB AUTOPLAZA ! ! ! !


Neem contact met ons op

Morgen Internet - Light website